Ut ur mörkret / MÄN

Dags för balans i tillvaron, ett inre lugn, ökad livsglädje - eller en väg ut ur "mörkret"?

Är du en man som på olika sätt sliter med tillvaron och känner att det kan få vara nog nu? Börjar kraven på att "vara en man" kännas av? Känner du dig trött eller less, eller har du tappat kontakten med livsglädjen i vardagen? Snurrar det i hjärnan av allt som skulle kunna gå fel?

En helg bara för män

Efter detta 2½-dagarsseminarium kommer du sannolikt att ha tillgång till energi, passion och glädje igen - kanske på ett nytt sätt. Lär dig förstå de verkliga orsakerna till stress, oro och depression, och vad du kan göra. Ta itu med allt från sömnproblem, oro och oförrätter till negativa inre röster, utmattning, humörsvängningar m m. Hitta nya strategier istället för de som skapar utmattning, utbrändhet eller panikattacker - en hållbar väg till ökad energi, självförtroende, glädje och lycka i ditt liv.

Så häng med på detta seminarium - endast för män -
där allt kan sägas, frågas och förstås!

Videon nedan är drygt 4 minuter lång. Den är textad på svenska och du möter Kevin Billett, som utformade Ut ur mörkret-metoden, samt Lars Hornborg som leder helgen. Intervjun gjordes inför Ut ur mörkret / MÄN i Tyskland.

Helgseminariet Ut ur mörkret (”Out of the Blue”) hjälper dig att hitta och förstå varför du mår som du mår. Du får lära dig stegen mot ökad klarsynthet, sinnesro och lätthet. Dessutom får du hjälp att utveckla de färdigheter du behöver för att hjälpa dig tillbaka till livet.

Ut ur mörkret / MÄN är ett utökat internat bara för män. Vi håller till i vackra Tofvehult (bläddra ner för bilder) där vi blir väl omhändertagna av Peter och Lena. Det blir ett utrymme för återhämtning, inspiration och ny kraft.

Så tycker deltagarna

"Jag har kunnat komma i kontakt med, få klarhet i vad jag har gått runt och varit rädd för."

"Jag har fått förståelse för att det inte är något fel på mig"

"Jag inser att jag inte är ensam i att uppleva/leva som jag gjort."

"Det var tydliga kopplingar. Ett bra språk, jämförelser och hög igenkänning."

"Tack för den omsorg du visar oss! Jag känner att jag kan komma hit med hela mig, med hela spektret, och bli mottagen med kärlek och omsorg och utrymme att växa."

Under retreaten kommer du att lära dig:

  • Varför stress, oro och depression är så vanliga i dagens samhälle - och de verkliga orsakerna till att de uppstår
  • Vad social betingning är och dess påverkan på både din emotionella och fysiska hälsa
  • Hur du effektivt kan hantera sömnproblem, oro, oförätter, negativa inre röster, utmattning, humörsvängningar m m
  • Hur du kan göra dig av med ohälsosamma föreställningar som skapar utmattning, utbrändhet eller panikattacker
  • Livsstrategier för ökad energi, självförtroende, glädje och lycka i ditt liv  

Ut ur mörkret-seminariet använder särskilt utformade tekniker och processmetodik från The Journey. Denna helg ger dig en verklig möjlighet att upptäcka och förändra det som från början skapade stress, oro eller depression.

Resanmetoden är inte avsedd för att ställa diagnos eller behandla sjukdom. Vid misstänkt sjukdom bör du alltid söka medicinsk hjälp och/eller samråda med behandlande läkare.

.